Segítség

Kinek köti a szerződést?


Amennyiben más számára kíván szerződést kötni, akkor kérjük a belépésnél válassza a "másnak kötöm" opciót. Ha már egy regisztrált felhasználónk számára köti a biztosítást, akkor kérjük lépjen be a felhasználói név és jelszó megadásával, ellenkező esetben készítsen új regisztrációt annak a személynek a számára akinek köti a biztosítást.
PÉLDA: Ön regisztrált felhasználónk, saját gépjárművére már megkötötte biztosítását. Most felesége, szülei és vállalkozásának gépjárművére kíván biztosítást kötni. Ebben az esetben NÉGY KÜLÖN REGISZTRÁCIÓRA VAN SZÜKSÉG (a regisztrációnál megadott e-mail cím lehet azonos, ha ugyanazon személynek több gépjárműve van, akkor NEM KELL újra regisztrálni):

  • saját regisztráció (Azonosító: saját Jelszó:123456ENYIM, de különleges karakterek használata nem megengedett pl. \, $, /, ", ...stb)
  • feleségének regisztrációja (Azonosító: anya Jelszó:99999DRAGAM)
  • szüleinek regisztrációja (Azonosító: mama Jelszó:877898SUTI)
  • cégének regisztrációja (Azonosító: gyár Jelszó: 001BOSS)

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy bárki számára készíthet szerződéskötést, de a szükséges papírokat értelemszerűen az érintettnek kell aláírnia.
Nyereményjátékunkban minden megkötött szerződés után 5 sorsjeggyel növelheti nyerési esélyét. SPÓROLJON ISMERŐSEINEK IS, ÉS NÖVELJE NYERÉSI ESÉLYÉT!